Onroerend ging nach Koop Comporta, Portugal

 

Koop een Huis in Comporta

 

Hoe ziet de vastgoedmarkt er uit in Comporta?

 

Januar 2021 - Gezien de reisbeperkingen als gevolg van Covid-19 im Jahr 2020, in Comporta en Melides stijgen. Wir haben die Portugezen zien terugkeren op de markt als zowel investeerders als kopers, wat heeft bijgedragen aan het vergroten van het aantal klanten.

Het aantal aanvragen is nog steeds grroot en we verwachten dat 2021 opnieuw een geweldig jaar wordt voor de verkoop van onroerend ging in Comporta.

 

Mai 2020 - Onroerend in Comporta ist ein Moment, in dem Sterke Grondstof Duurzame Waarden über De Afgelopen Vijf Jaar, Gemiddeld Ongeveer Twaalf Procent pro Jaar getroffen hat. Die Daten werden nicht in der Lage sein, die Daten zu ändern, die Daten zu ändern, die Daten zu ändern und die Daten zu ändern, die in der Liste der Daten zu finden sind.

Gebieden die een waardestijging van 100% hebben gekend (Bepaalde eigendommen en landgoederen) zijn Brejos da Carregueira de Baixo, Muda en sommige eigendommen in Melides, wat een meer bergachtig gebied is twintig minuten ten toiden van de Comportrijkste hub,

 

Ist de onroerendgoedmarkt in Comporta veilig?

es geht um biedt een gevestigde vastgoedmarkt met wettelijke registratie van alle eigendommen en eigenaren binnen de kadastergegevensbank en voorafgaand aan het sluiten van uw vastgoedtransactie in Comporta, ist de notaris wettelijk verplicht om ervoor te zorgen dat de documentatie in orde is.

 

Wat drijft de vraag naar Comporta-eigenschappen?

Voorafgaand aan de finanziële ineenstorting in 2008 die bis 2012 in Portugal heeft geduurd, war Comporta voorspeld als een van de populairste bezitsplekken in Zuid-Europa und werd verwacht dat het een bullmarkt zou worden die ongeveer twintig jaar zou duren.

Het Gevolg van de Financiële Crash zwischen den portugiesischen Kopern hun toegang tot krediet verloren, wat de markt stagneerde en pas zes jaar später werd teruggedraaid.

Aan het einde van 2013 en begin 2014 kwamen meerdere Fransen, velen met de hulp van hun Zwitserse bankiers, naar Comporta en misschien gedeeltelijk vanwege de finanziële prikkels en ingezetenschapsprogramma die serieus erhalten met het kopen van onroerend goed te koop in Comporta.

Afgezien van de finanziële prikkels hebben de meeste buitenlanders die voornamelijk uit Europa en de Verenigde Staten komen, onroerend goed gehen in Comporta, gedreven Tür de vraag naar een veilige bestemming binnen de veilige grenzen van West-Europa (denk aan terroriset en reizen na ) en de nabijheid Comporta biedt aan de hoofdstad, Lissabon en de internationale luchthaven, (schläfer een uur en vijftien minuten), die reizen van vele Europäische hoofdsteden een snelle en veilige reis maakt.

Om toe te voegen aan het bovenstaande, en waarschijnlijk de grootste bestuurder van de markt, ist de uitzonderlijke natuurlijke schoonheid van Comporta, de vijftig Kilometer prachtige stranden die zich uitstrekken van Troia tot Meliden.

 

Ist der Gemakkelijk om onroerend in Comporta unterwegs?

Het proces van het kopen van onroerend in Comporta gegangen ist echt ongecompliceerd. Zodra u de woning die u wilt kopen heeft geïdentificeerd, doet u een aanbieding aan de verkoper via uw makelaar en na een kleine onderhandeling kan uw aanbod misschien worden geaccepteerd. Im Dit-Stadion ist der Belangrijk-Dat-Gebruik-Maakt van de Diensten Van Een Bekwame Advocaat Die U Tijdens Het Hele-Verfahren zu einem Voltooiing Van de Verkoop Bijstaat.

 

Zijn er beperkingen op het kopen van onroerend in Comporta gegangen?

Er zijn beperkingen voor het kopen van een huis in Comporta, behalve misschien and begroting, aangezien de vastgoedprijzen in Comporta vrij hoog zijn en blijven stijgen.

 

Kunnen Buitenländer Onroerend Goed Kopen in Comporta?

Er zijn geen beperkingen voor buitenlanders sterben onroerend goed kopen in Comporta, sterker nog, als het niet voor de buitenlandse investeerder war, zou de vastgoedmarkt in Comporta niet zo snel en sterk zijn gegroeid als het geval is.

 

Wat zijn de prijzen van onroerend ging in Comporta?

Onroerend goed te koop in Comporta variëren tussen € 150.000 voor een klein wahrnehmen in een van de dorpen terwijl een prachtig landgoed traf alle toeters en bellen kost in de regio van € 2,5 miljoen en meer. Dat wil niet zeggen dat je er niet tussenin kunt vinden, dat kan, het is gewoon een kwestie van wat voor soort bezit je nodig hebt en het gebied waar je van plan bent te kopen.

Der Onroerendgoedmarkt in Comporta, der Hoewel Vrij Klein Groeit traf sich mit dem Ontwikkelingen Die Vaker Online Komen Als Gevolg Van Een Wet Met Betrekking To the Platteland Stoerisme Waardoor Een Landeigenaar in Comporta traf Toestemming Van De Tourism Board En De Plan Planungafafeling Eenée De regels zijn vrij streng maar de moeite waard als je een kleine vastgoedmagnaat wilt worden.

Er zijn een aantal nieuwe ontwikkelingen voor de middenklasse-koper, terwijl het merendeel van de aankopen bij de top vijf procent van de loontrekkenden en bedrijfseigenaren ligt.

 

Hoe vind ik en huis te koop in Comporta?

Dat is de miljoen dollar vraag, will helaas biedt Portugal geen Multiple Listing Service, aangezien de vastgoedmarkt van Comporta relatief klein ist en uw agent Living Portugal Eigentum de meeste grondslagen moet kunnen dekken. Bel ons von stuur een E-Mail traf uw vereisten.

 

Hoe kies ik de juiste gewinnt?

Nou, dat is waarschijnlijk de verkeerde vraag, het zou meer in de trant van "Zal ik in staat zijn om de juiste gewinnt in Comporta te vinden?" Te krijgen. Als de meerderheid van de kopers sterben op zoek zijn om te kopen en de Finanzier hebben om dat te doen, verlaat dan mit leeren Händen.

Als u op zoek gebogen naar iets buitengewoons, moet een beetje geduld en wachttijd van ongeveer zes maanden volstaan, hoewel ik cliënten heb gehad die meer dan een jaar geduldig hebben gewacht.

Gelukkig, voor de meeste gelukkige kopers die eindigen met een huis in Comporta om hun eigen te bellen, wordt veel van hun onderzoek uitgevoerd voorafgaand aan hun aankomst en in de meeste gevallen is het slechts een kwestie van degene die het meest bij hen.

 

Welke soorten woningen zijn te koop in Comporta?

Tot een paar jaar geleden wurde in Comporta, aangezien de meeste panden dorpshuizen, landgoederen, gronden und gebouwen waren die gerenoveerd moesten worden. Tegenwoordig zijn er een aantal opties om uit te kiezen en in het slechtste geval kun je altijd in Troia kopen waar er zowel gebruikte als nieuwe appartementen beschikbaar zijn.

De dorpshuizen zijn over het algemeen zonder voorwaarden voor een moderne levensstijl, hoewel met een goede Architekt en flair, deze opties kunnen gewesen omgezet in iets heel leuks en altijd gunstig zijn möglich voor de plaatselijke winkels en.

Het vinden van een luxe onroerend goed te koop in Comporta is ook behoorlijk moeilijk geweest, omdat de meeste van deze soorten huizen zijn gebouwd voor hun nieuwe eigenaren om te gebruiken, hoewel er altijd een von twee te koop zijn geweest.

Bouwkavels op goede locaties hebben altijd de voorkeur gehad, traf veel kopers van onroerend ging in Comporta die hun nieuwe huis helemaal opnieuw wilde ontwerpen en bouwen. Die folgenden Informationen finden Sie unter den folgenden Informationen.

De grotere landgoederen in Comporta (vijf Hektar von meer) zijn altijd al populair geweest omdat ze gemak bieden (je kunt overal binnen 20 minuten in Comporta komen), Privatsphäre en de ruimte om de Comporta-levensstijl ten volle te waarderen. Vergeet niet dat Comporta niet jouw regelmäßige vakantiebestemming ist, maar een omgeving waar de natuur in überzogenen aanwezig ist en de menselijke voetafdruk nog steeds vrij klein ist.

 

Voorwaarde van het eigendom

Zoals eerder vermeld, als je een bestaande woning koopt, niet een sterben in de afgelopen vijf jaar is gebouwd, moet je wat werk doen. Het kan een goed idee zijn om een ​​Experte te benoemen, (niet gebruikelijk in Comporta), hoewel dat afhangt van hoeveel renovatiewerkzaamheden u gaat doen

 

Hoe verloopt de procedure voor het kopen van een gewinnen in Comporta als vreemdeling?

Aankoop van onroerend in Comporta ist nicht in Europa von Noord-Amerika unterwegs. Wat je gaat doen ist het volgende;

 

Vind de Juiste Agent

Dat ist eenvoudig !! Als u dit artikel leest, weet u dat wij professioneel zijn en über onze Fachwissen beschikken, Comporta; In Kombination mit den Daten, die wir für die Bereitstellung von E-Mail-Nachrichten in E-Mail erhalten haben, haben wir eine E-Mail-Adresse erhalten, die Sie per E-Mail erhalten haben.

 

Vind je het juiste huis in Comporta?

Zorg ervoor dat uw makelaar in Comporta Precies weet wat u wilt en voldoende tijd heeft om bekannt u de nodige Due Diligence af te ronden.

Als je nog nooit in Comporta gebogen geweest, dan ist een noodzaak om de omgeving van je Unterkunft in de buurt te ontdekken, wollen het zal geen zin hebben om een ​​Villa aan het Strand in Comporta te bezoeken als je je Budget hebt. ist minder dan € 500.000.

Er zijn altijd uitzonderingen, maar in de regel zou je een miljoen plus en in veel gevallen een gloednieuw huis op een behoorlijk stuk grond kunnen uitgeven, dan zoek je meer dan € 2 miljoen.

 

Doe een aanbod dat wordt geaccepteerd door de verkoper

Gelukkig kan dit een heel plezierige ervaring zijn, maar als je een ongelooflijke deal hebt gevonden, wees dan voorbereid dat de verkoper van gedachten verandert en om een ​​​​hoger bedrag vraagt ​​​​dan de oorspronkelijke beursprijs.

Veel verkopers onderhandelen niet en verwachten te krijgen wat ze vragen, hoewel er naar onze ervaring wel een beetje sprake moet zijn van geven en nemen, traf mogelijk genoeg te betalen voor uw juridische diensten.

 

Het verkrijgen van een fiscaal nummer

Om een ​​vastgoedtransactie in Comporta af te sluiten of zelfs een bankrekening te openen, moet u een fiscaal nummer van de regionale belastingdienst verkrijgen. Het dichtstbijzijnde kantoor van Comporta ist te vinden in Grandola, Alcacer do Sal von Setubal, hoewel elk kantoor in Portugal uw kaart kan uitgeven.

Het is een eenvoudig proces dat niet langer dan vijftien minuten duurt, hoewel in veel gevallen uw befürwort dit voor u zal regelen.

 

Huur de diensten in van een bekwame befürworte

Zodra uw aanbod is geaccepteerd, moet u de professionele diensten van een Competente Advocaat inhuren die u tijdens uw hele proces zal bijstaan. Een lokalen Anwalt ist gegangen, hoewel u er misschien een wilt betrekken vanuit Lissabon von Ältesten om belangenconflicten te voorkomen.

Veel befürwortet in Portugal spreken vloeiend Frans en Engels en Spaans, dus het is niet moeilijk om iemand te vinden die jouw moedertaal spreekt.

 

Ondertekening van het koopene verkoopcontract

Uw befürworten zal uw koop en verkoopcontract voorbereiden (CPCV - Contrato de Promessa de Compra e Venda) waarin de voorwaarden van uw Vertrag staan ​​vermeld, zoals het stortingsbedrag, de sluitingsdatum en eventuele voorwaarden die u met de verkoper verbogen overeengekomen, zo van onderzoek, goedkeuring van hypotheken, bietet vore werken von reparaties die de verkoper heeft afgesproken vóór de aankoop, enzovoort.

Hoewel het niet verplicht is, moet u het contract laten notariëren zodat het kan worden geregistreerd bij het kadaster.

 

De aanbetaling betalen

De normale aanbetaling op een onroerend go aankoop in Comporta ligt tussen de tien en dertig procent van de koopprijs, hoewel dit verschilt naargelang uw aanbod en tijdsbestek voor het sluiten van de transactie.

Eén woord van waarschuwing, onder normale omstandigheden wordt uw storting rechtstreeks naar de verkoper gestuurd en wordt deze niet op een escrow-rekening bewaard voordat deze wordt gesloten. De regel is dat als u de transactie verlaat, u uw aanbetaling verliest, terwijl als de verkoper hetzelfde doet

De omvang van uw storting kan ook worden gebruikt als een strategie bij uw aankoop om te voorkomen dat u wordt gemopperd, wollen hoe hoger uw storting, hoe hoger het bedrag dat de verkoper naar u terug moet sturen omdat hij de transactie niet heeft afgesloten.

 

Belastingen und juridische Kosten

Wanneer budgetteren voor belasting en sluitingskosten bij uw aankoop in Comporta, als vuistregel, moet u rekening houden traf een extra 8% tot 10% bovenop de aankoopprijs om aankoopbelastingen, wettelijke en notariskosten te dekken. Dit veronderstelt dat u uw eigendom koopt, hetzij als individu, hetzij in naam van een Portugees bedrijf.

Die überzogenen Belastungen für die Zukunft (Imposto Municipal sobre Transmissões), bekend als IMT, moet vóór sluiting worden betaald en een bewijs daarvan zal aan de notaris worden voorgelegd.

 

Wie Betaalt de Makelaar?

Normaal gesproken betaalt de verkoper de commissie aan de agent voor het verkopen van onroerend ging in Comporta, hoewel in sommige gevallen de kopers de agent kunnen betalen zolang deze kosten in matering wurden verbessert op de verkoopprijs.

 

Sluitend

De sluiting vindt plaats in een van de vele erkende notariskantoren waar u de akte van aankoop en verkoop ondertekent (Escritura Publica de Compra e Venda) en de Unterbringung op uw naam wettelijk geregistreerd hebt.

De datum en tijd zijn overeengekomen tussen u en de verkoper, meestal via uw respekt befürworte en normaal vermeld in het aankoop en verkoopcontract.

De notaris werkt bekannt de staat, en biedt een belangrijke dienst op vastgoedverkoop in Comporta, omdat zij verplicht zijn het kadaster (Conservatória de Registo Predial) und Steueraufzeichnungen (Repartição de Finanças) te controleren om ervoor te zorgen dat de wonest the u om te kopen kan legaal worden verkocht en ook om eventuele beperkingen von schulden op het actief te bevestigen.

Nadat u de bestelling hebt geplaatst, tekent u het Vertrag erfüllt de verkoper dat Tür de notaris zal worden bijgewoond en betaalt u uitstaande bedragen om de transactie af te ronden.

 

Krijgt u een hypotheek op onroerend in Comporta gegangen?

Het eenvoudige antwoord is ja, in de meeste gevallen zal de geldschieter een geschikte aanbetaling vereisen en bevestigen dat uw hypotheekbetalingen kunt dekken uit uw buitenlandse inkomen of pensioen.

Hoewel sommige banken in de beginjaren misschien rentehypotheken aanbieden, verwachten de meeste kredietverstrekkers dat u zowel kapitaal als rente betaalt tot uw lening is betaald.

Loan-to-Value ist afhankelijk van meerdere factoren, zoals het type woning, de staat en uw vermogen om terug te betalen, maar als algemene regel moet u een LTV van ongeveer 70% overwegen.

Sommige ontwikkelaars die een gevestigde relatie met de bank hebben, kunnen u mogelijk betere voorwaarden aanbieden, die zij mogelijk hebben onderhandeld op basis van een Bulkfinancieringsmogelijkheid, tegen een bepaald onroerend goed.

De huidige tarieven kunnen variëren van één tot drie procent ten opzichte van Euribor drie maanden.

 

Moet ik een Bankrekening öffnen?

Als vastgoedeigenaar in Comporta moet u regelmatig facturen betalen, zoals jaarlijkse belastingen, elektriciteit, water en dergelijke, en daarom zal het hebben van een lokale bankrekening het leven eenvoudiger maken.

Die Eröffnung des Kontos ist eenvoudig, maar je zult waarschijnlijk een paar uur nodig hebben om alle papieren te doorlopen en vast te stellen wat voor soort relatie je nodig hebt.

 

Welke Bank moet ik kiezen?

Dit hangt af van een aantal factoren, waaronder waar de bank zich bevindt, welke diensten zijhebel en von een van de officieren uw taal spreekt.

Portugal heeft net als de rest van Europa een modern banksysteem en biedt zowel regionale als internationale banken waaruit u kunt kiezen.

Enkele van de grootste banken zijn Caixa Geral Depositos, Novo Banco, Santander, BBVA und Bankinter, Hoewel u voor een lokale Bank in Comporta misschien Credito Agricola wird bezoeken.

 

Moet ik kopen in de naam van een Portugees bedrijf von moet ik mijn huis in Comporta kopen als partikular (echtpaar)?

Über die Zeit, in der Sie sich in der Nähe von Person von Koppel Koopt befanden, und in der Nacht von Jaarlijkse, die von Ihnen nach Hause geschickt wurde, und nach der Zeit, in der Sie zu Hause waren.

Als u ervoor kiest om onroerend ging in Comporta te kopen traf een Portugees bedrijf, dan kunnen uitgaven traf betrekking tot onderhoud, personeel en reizen wurden toegevoegd aan uw bedrijfskostenrekening en ge geclaimd von afgetrokken van inkomsten die u mogelk.

Als u op naam van een offshorebedrijf koopt dat ist gevestigd in een Land dat op de zwarte lijst staat, dan zijn uw aankoopen jaarlijkse belastingen veel hoger.

 

Met wie moet ik praten über het kopen van onroerend ging in Comporta?

Het kopen van je ideal huis in Comporta ist een grote stap en aangezien je misschien ver van huis verbogen, heb je de hulp nodig van een uitstekende lokale Agent.

Living Portugal Property verkoopt al meer dan tien jaar onroerend ging in Comporta und heeft een benijdenswaardige Ruf als een van de meest ervaren onroerendgoedmakelaars in de regio. Waarom zou u hun hulp niet gebruiken om uw huisaankoop in Comporta op een professionele manier soepel, plezierig en nog belangrijker te laten verlopen?

 

Google-Vertaling

Schrijver: Ronald Wayne
Wohnen in Portugal Immobilien Comporta

 

Lassen Sie sich von der Frage, ob Sie in der Lage sind, die Art und Weise zu ändern, in der Sie leben, wie Sie möchten, als Sie möchten, dass Sie in Portugal leben. Eigentum von Bedrijf dat zij vertegenwoordigen. Houd er rekening mee dat bij het kopen van een gewinnen in Comporta altijd een befürworten moet worden geraadpleegd en alleen een transactie moet worden gesloten wanneer alle vereiste Due Diligence ist voltooid tot uw tevredenheid en in overeenstemming met de wet en wettelijke registratie van een.

 

Als Sie in Comporta über den Aankoop van Onroerend gingen, ging eine E-Mail von Bel Op Elk Gewenst Moment.

 

Kontakt Living Portugal Property

Professionelle Beratung beim Immobilienkauf in Comporta oder Melides in Alentejo, Portugal.